Advertenties op Vrijdag Burgerdag

Op Vrijdag Burgerdag vind je zo min mogelijk banners, omdat die vooral erg irritant zijn voor jou als bezoeker. Om er geen kermis van te maken, maar toch wat te verdienen, gebruik ik ook enkele andere manieren waarop bedrijven kunnen adverteren. En ik ben er ook graag open over, vandaar deze pagina. Overigens heb ik niet als doel om heel erg rijk te worden van de advertenties op Vrijdag Burgerdag en vervolgens naar een zonnig eiland te vertrekken om daar de rest van mijn leven elke vrijdag burgers te eten. Maar Vrijdag Burgerdag kost tijd en geld en het is fijn om daar iets van terug te zien.

Affiliatelinks

In sommige artikelen link ik naar webwinkels, waarbij ik een klein bedrag verdien als je via die link iets koopt bij die winkel. Dat betekent niet dat ik alleen link naar webwinkels of schrijf over bepaalde producten als ik daar geld mee kan verdienen. Ik zal ook nooit enthousiast over een product schrijven waar ik niet achter sta, ook al kan ik er er geld mee verdienen. Je kunt de affiliatelinks het beste zien als een service aan jou als bezoeker (je kunt namelijk meteen het product waar ik over schrijf kopen), waar ik ook nog iets aan overhoud.

Gesponsorde artikelen

Sommige bedrijven vinden het interessant om te adverteren via gesponsorde artikelen. Bijvoorbeeld een recept waarin ik één van hun producten gebruik. Als ik zo’n stuk schrijf of plaats, zal dat altijd worden vermeld. En ook hiervoor geldt: ik ga niet iets plaatsen waar ik niet achter sta.

Adverteren?

Mocht je zelf bij een bedrijf werken dat wil adverteren, dan kun je me een berichtje sturen via het contactformulier.