Dat burgers goede modellen zijn voor een foodfotograaf hoef ik je waarschijnlijk niet uit te leggen. Logischerwijs zijn ze dan ook razend populair als lijdend voorwerp in de video’s van bekende food channels op YouTube. Eens in de zoveel tijd duik ik YouTube in om te kijken wat voor heerlijke video’s er zijn gemaakt en na een half uur moet ik wel stoppen, omdat ik inmiddels ontzettend veel honger heb gekregen. Kun jij de honger weerstaan die je krijgt na het zien van deze video’s?

Om te beginnen ging Tasty langs bij restaurants van L.A. waar ze de meest goddelijke burgers maken. Let vooral op de ketchupplakken die ze bij Plan Check maken!

YouTuber Drew Binskey maakt reisvideo’s en kwam in Bangkok een werkelijk goddelijk burger tegen. Je mag zelf bepalen hoeveel je betaalt voor de burger.

Bij First We Feast hebben ze inmiddels twee seizoenen gemaakt van de serie ‘The Burger Show’. In de eerste aflevering gaan ze op zoek naar extreem burgers die zijn verrijkt met bizarre ingrediënten. Blijf daarna vooral hangen voor de rest van de series…