Met de start van 2019 is ook alweer het vijfde jaar dat Vrijdag Burgerdag bestaat begonnen! Voordat ik eind dit jaar de vijfde verjaardag van mijn burgerimperium vier, wil ik eigenlijk gegeten hebben op alle plakken in Nederland waar ik de burgers geproefd moet hebben.

Ik heb de afgelopen jaren bij tientallen burgerrestaurants de burgers geprobeerd, maar waarschijnlijk mis ik er nog een heleboel. Regelmatig krijg ik tips, waarvan ik probeer er ook wat mee te doen, maar dat lukt niet altijd. Om te voorkomen dat ik echt geen plekken mis, wil ik daarom een Vrijdag Burgerdag Bucketlist samenstellen. Ik verzamel deze maand zo veel mogelijk tips en stel dan de lijst samen. De rest van het jaar ga ik proberen deze lijst af te werken.

Ik heb dus jouw tips nodig! Waar in Nederland moet ik echt een burger gegeten hebben? Wat is de beste burger die je zelf ooit op hebt? Laat het achter in de comments of deel je tips met me op Twitter, Facebook of Instagram. De eerste tien tips die ik krijg (en waar ik nog niet geweest ben) worden beloond met een officiƫle Vrijdag Burgerdag sticker.