Vrijdag Burgerdag is veel meer dan een website. Ik probeer op zoveel mogelijk plekken mooie burgerfoto’s, recepten, recensies en nog veel meer te delen. Daarom kun je Vrijdag Burgerdag volgen op Twitter, Facebook, Instagram en Foursquare. En daar voeg ik vanaf september e-mail aan toe.

Superouderwets natuurlijk, maar er zijn genoeg mensen die het nog steeds fijn vinden om een nieuwsbrief te ontvangen. En daarom verstuur ik vanaf volgende week vrijdag elke week een recept aan iedereen die is geabonneerd op de hypermoderne Vrijdag Burgerdag-maildienst.

Het gaat daarbij bijna altijd om een ander recept dan dat die vrijdag op de site wordt geplaatst. En omdat dat handig is, staat het hele recept in de mail. Je hoeft dus niet eerst door te klikken naar de site (al hoop ik dat je ook iedere vrijdag even naar de site komt voor alle andere recepten en artikelen).

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Je gegevens worden alleen gebruikt voor de mails die ik verstuur en ik zal ze verder nooit doorverkopen of iets dergelijks. In elke mail zit een afmeldlink zodat je je in twee muisklikken weer kunt afmelden.

Meld je aan!
De maildienst wordt technisch mogelijk gemaakt door MailChimp