Al ruim twee jaar schrijf ik wekelijks over burgers en een groot deel van de artikelen op Vrijdag Burgerdag gaan over mijn eigen creaties. Meerder keren per maand sta ik in de keuken te klooien met gehaktmolens en spatels om weer een nieuw recept te maken. En voordat ik hem opeet, heeft de creatie nog even snel een uitgebreide fotoshoot. Jij bekijkt vervolgens deze foto’s, leest de bijbehorende recepten en misschien probeer je de burger wel zelf te maken!

Maar ik wil de rollen een keer omdraaien. Ik wil jouw burger wel eens zien, jouw recept lezen. Dus bij deze de oproep: show me your burger! Je mag me een recept mailen (met een fotootje erbij van het resultaat als dat lukt) via elger AT vrijdagburgerdag PUNT nl. Maar je mag me ook gewoon een foto laten zien. Deel hem dan op op Instagram (of Twitter) met #vrijdagburgerdag. Je mag het vanavond doen of volgende week vrijdag of zelfs op een andere dag van de week.

Het is geen wedstrijd en er zijn geen verplichtingen. De enige deal is dat ik je foto’s of recepten mag delen met de andere lezers van Vrijdag Burgerdag. Want om nou al die lekkere burgers voor mezelf te houden…

  • Stuur je recept naar elger AT vrijdagburgerdag PUNT nl
  • Tag je foto op Instagram met #vrijdagburgerdag