Artikelen in "Burgerfoto's" categorie

Niet kijken als je honger hebt: Dit zijn de allerlekkerste burgerfoto’s van deze zomer

The Bird Express

Ik struin regelmatig Instagram af op zoek naar de lekkerste burgerfoto’s. En ik ben uiteraard niet te beroerd om ze ook met je te delen…

Lees verder…

5 burgerfoto’s die ervoor zorgen dat je spontaan honger krijgt

Chili Cheeseburger

Waar sommige mensen Instagram afspeuren naar leuke fashion-foto’s of sportieve inspiratie, zoek ik graag naar foto’s van burgers. Burgers met net te veel toppings, met smeltende kans die langs de zijkant van het vlees loopt, met een glimmende broodje. En eens in de zoveel tijd deel ik deze burgers met je. Zoals vandaag. Honger gegarandeerd!

Lees verder…

7 burgerfoto’s waarvan het water je in de mond loopt

Instagram

Ik zal maar eerlijk toegeven: ik ga regelmatig op internet op zoek naar burgerfoto’s. Gewoon om te kijken. Omdat burgers stiekem de beste foodfoto’s opleveren. Waar veel ander eten op foto’s vaak resulteert in een soort kunstwerk, een stilleven, zijn foto’s van burgers juist levendig. Soms zie ik gewoon aan een foto dat een paar seconden later een druppel saus of gebakken ui eraf valt. Of hoe de burger indeukt zodra je hem op zou pakken.

Nu wil ik de foto’s die ik tegenkom niet enkel voor mezelf houden, dus eens in de zoveel tijd deel ik ze met jou. Kijken is op eigen risico, want ik garandeer dat je hierna ontzettend veel zin hebt in een burger.

Lees verder…

De zes smaakvolste burgerfoto’s uit de archieven van Vrijdag Burgerdag

Tommi's Burger Joint

Van alle burgers waarvan ik de recepten online zet of die ik recenseer, maak ik zelf de foto’s. Inmiddels heb ik dus een enorme collectie aan burgerfoto’s. Die deel ik op vrijdag met je het op het Instagram-account van Vrijdag Burgerdag en je vindt ze natuurlijk bij de artikelen hier op de site. Maar ik heb er inmiddels zoveel dat het me nuttig leuk om de allerlekkerste eens bij elkaar te zoeken en met je te delen. Als je honger krijgt: sorry, alvast…

Lees verder…

5 burgers voor mensen met heel veel honger

Zelf vond ik de ‘De Hamburg’ van restaurant Hamburg in Rotterdam vrij heftig. Superlekker, maar het is een uitdaging om hen helemaal op te eten. Maar het kan nog veel heftigger. Het internet staat vol foto’s van ‘extrem burgers’ en ik heb er een kleine selectie van gemaakt. Krijg je er honger van af of juist niet?

https://instagram.com/p/8B8LuLJL85/

Lees verder…

In beeld: de burgers van TREK Utrecht

 • De foodtruck van Firma Pickles
  De foodtruck van Firma Pickles
 • Smoked BBQ Burger van Firma Pickles op TREK
  Smoked BBQ Burger van Firma Pickles
 • Frietjes voor bij je burger!
  Frietjes voor bij je burger!
 • The Beef Chief
  The Beef Chief
 • Platenburger
  Platenburger
 • TREK Utrecht
  Utrechtse burgers op TREK
 • Puzzles had een vegaburger
  Puzzles had een vegaburger
 • Bier en burgers op TREK
  Bier en burgers op TREK
 • De burgerbakkers van Firma Pickles torenen hoog boven het terrein uit
  De burgerbakkers van Firma Pickles torenen hoog boven het terrein uit
 • Mister Maisguy
  Mister Maisguy

Tijdens de vorige Vrijdag Burgerdag begon het foodtruckfestival TREK aan zijn tweede editie in Utrecht. Tot en met Tweede Pinksterdag konden Utrechtse burgers genieten van een grote selectie van Nederlandse foodtrucks, waaronder diverse burgers (zowel van vlees als vega). Onder meer Firma Pickles en The Beef Chief waren te vinden op het festival. Vrijdag Burgerdag was erbij en de slideshow hierboven geeft een mooi beeld van de burgers op TREK.

Lees verder…

7 Instagram-burgers om je vinger bij af te likken

Instagram

Wist je dat Vrijdag Burgerdag ook op Instagram zit. Elke vrijdag delen we minstens één (zelfgemaakte) burgerfoto met je op instagram.com/burgerdag. Maar we zijn niet de enige die weten hoe een lekkere burger er uit ziet. We hebben 7 van de beste burgerfoto’s van Instagram bij elkaar gezocht. Eén tip: bekijk ze niet als je heel veel honger hebt…

Lees verder…

De 8 lekkerste burgers van Instagram

Instagram

De laatste Vrijdag Burgerdag van februari is een memorabele, want vanaf vandaag is het ook op Instagram elke vrijdag Burgerdag! Volg Burgerdag aldaar om wekelijks van de meest smakelijke burgerfoto’s te genieten. Niet dat er tot nu toe geen burgers op Instagram te vinden waren, hoor. Burgers plaatsen al jaren burgers op Instagram en om de lancering van het Vrijdag Burgerdag-account te vieren, hebben we de lekkerste burgers van Instagram op een rij gezet!

Lees verder…

7 burgerfoto’s waarvan het water je in de mond gaat lopen

Je kunt burgers maken. Je kunt burgers eten. Maar je kunt er ook gewoon naar kijken. Voor bij het eten op deze Vrijdag Burgerdag: zeven foto’s waarvan je nog meer zin krijgt in burgers!

Lees verder…