Voor mensen die graag eten bestellen en laten bezorgen is er groot nieuws: in de grote steden starten steeds meer diensten die eten van lokale restaurants bezorgen, soms zelfs op de fiets. Handig, lekker en milieuvriendelijk dus. In Utrecht is Deliveroo sinds kort gestart en zij levereren het eten van meerdere restaurants die burgers aanbieden! Ik besloot de burger van Keuken & Deli te bezorgen.

Keuken is sowieso één van mijn favoriete restaurantjes in Utrecht. Lekker eten, leuk omgeving en niet zo ver van mijn huis. Hun burgers heb ik dus ook al wel eens op en da’s een prima burger. Maar hoe is hij als hij bezorgd wordt?

Het bestellen bij Deliveroo gaat simpel en lijkt erg veel op het welbekende Thuisbezorgd. Wat heel fijn is, is dat je de geschatte bezorgtijd al direct bij de restaurants ziet staan. Je betaalt bij Deliveroo 2,50 euro bezorgkosten en kunt ook de bezorger al een fooi geven, terwijl je online afrekent. Vervolgens kookt het restaurant het eten en gaat de bezorger het voor je ophalen.

De bezorger was bij mij netjes op tijd. Dat kan geluk zijn natuurlijk, dus ik trek daar geen conclusies uit over het algemeen. De burger werd geleverd in een kartonnen doosje met frietjes en frietsaus en koolsla. Toen ik het doosje open maakte, zag ik meteen een burger die er gewoon lekker uitzag. Die kwam duidelijk uit een restaurantkeuken.

En dan de smaak: die was eigenlijk helemaal prima, net als in het restaurant zelf. De burger was niet superwarm meer, door het vervoer. En de frietjes waren een heel klein beetje slap geworden, al viel me dat nog mee. Maar op dat kritiekpunt na was het een prima burger! Prima rundvlees, hele goede bacon, prima broodje. Als ik binnenkort op vrijdag weer eens geen tijd om te koken, dan weet ik het wel…

Keuken & Deli BIO cheeseburger spek

Besteld bij: Keuken & Deli in Utrecht via Deliveroo
Prijs: €13,- (exclusief €2,50 bezorgkosten)
Waardering: ****