Als je in Eindhoven woont of werkt, dan heb je geluk: de hoeveelheid mogelijkheden om burgers te laten bezorgen is dit jaar flink gegroeid. En inmiddels heb ik er een heleboel uitgeprobeerd. Wat dacht je van Burger Business en Barrel & Burger? Deze week heb ik gewoon alweer een burger laten bezorgen in Eindhoven! Van Guilty Pleasures dit keer.

Guilty Pleasures is geen burgerrestaurant, want je kunt er bijvoorbeeld ook saté of fish & chips krijgen. Ze hebben daarnaast ook een heleboel klassieke snackbar-snacks. De burgers maken echter wel een belangrijk onderdeel uit van de menukaart en zijn niet te vergelijken met burgers die je bij de snackbar kunt krijgen.

Je kunt bijvoorbeeld een vegetarische walnoten-linzenburger laten bezorgen of een zogenaamde Ham & Eggs Cheeseburger. Ik probeerde de Black Angus Beefburger uit. Die kost €7,50 voor de burger, maar daar zit verder niets bij. De frietjes of een salade en een drankje moet je los laten bezorgen, al kun je ook kiezen voor een menu (€17,50 voor burger, friet, salade en drankje).

Qua friet kun je bij een losse bestelling kiezen tussen normaal, groot of een gezinszak. Ik koos voor een normale portie, maar kreeg een zak die zelfs te veel was voor twee personen. Volgens mij heb ik de gezinszak gekregen… Het is niet de eerste keer dat me dat ergens gebeurd en ik vind dat eerlijk gezegd doodzonde, want eten weggooien is niet mijn hobby.

Dan de burger: hij was goed belegd en er zat een heerlijke relish bij, die je er zelf op kon doen. Het broodje was ook prima, al was de onderkant in het piepschuimen bakje helaas een klein beetje klef geworden.

Ik had echter wel wat moeite met de staat van het vlees. Het was veel te doorbakken, maar toch niet droog. Het had een beetje de structuur en smaak van een gehaktbal. Dat was niet per se vies, maar het is ook niet wat je verwacht van een burger. Het was eigenlijk een broodje Black Angus Platgeslagen Gehaktbal en daar had ik gewoon wat moeite mee. Met een lekkere, malse burger had Guilty Pleasures makkelijk vier sterren gehaald, maar meer dan drie kan ik er nu niet voor geven…

Black Angus Beefburger

Besteld bij: Guilty Pleasures in Eindhoven via Deliveroo
Prijs: €7,50 + €2,95 voor frietjes + €3,50 voor limonade (+ €2,50 bezorgkosten)
Waardering: ***