Artikelen in "Burgertips" categorie

De 8 beste Sinterklaascadeaus voor burgerliefhebbers

Het is er weer tijd voor: de jaarlijkse officiële Vrijdag Burgerdag Gift Guide! Handige tools, toffe kookboeken en grappige burgergoodies: allemaal cadeaus waar je een burgerliefhebber blij mee kunt maken.

Lees verder…

Wat is het beste hamburgerbroodje?

Baconator

Waar koop jij je hamburgerbroodjes? Wat voor burgerbroodjes gebruik je? Niet onregelmatig krijg ik deze vraag en dus leek het me een goed om eens een goede gids te schrijven over de broodjes waarop je je burger kunt serveren.

Lees verder…

De 8 beste Sinterklaascadeaus voor burgerliefhebbers

Gift Guide

Zoals ieder jaar heb ik ook dit jaar weer een officiële Vrijdag Burgerdag Gift Guide gemaakt. Van handige tools en toffe kookboeken tot grappige burgergoodies: dit zijn de cadeautjes die je in december aan burgerliefhebbers kunt geven.

Lees verder…

Dit zijn de beste burgerkookboeken van 2017

beste hamburger kookboeken

Vrijdag Burgerdag staat vol met heerlijke burgerrecepten die je gratis kunt gebruiken, maar stiekem is het natuurlijk heerlijk om gewoon door een fysiek kookboek heen te bladeren. Zelf doe ik het regelmatig om weer nieuwe inspiratie op te doen. En omdat er continu nieuwe boeken uitkomen, breid ik mijn collectie steeds verder uit. De beste hamburgerkookboeken van 2017 deel ik graag met je.

Lees verder…

Deze 5 burgerrestaurants moeten zo snel mogelijk naar Nederland komen

Shake Shack in Downtown Brooklyn

Fijn nieuws voor alle burgerliefhebbers in Nederland en in bijzonder in Utrecht vorige week: Five Guys krijgt een vestiging in het nieuwe Hoog Catharijne. Het was al een tijd geleden bekend geworden dat de keten graag uit wilde breiden naar ons land, maar een concrete aankondiging kwam er niet. Die is er nu wel. En opvallend genoeg heeft Five Guys niet gekozen voor Amsterdam of Rotterdam, maar voor Utrecht.

Naast Five Guys zijn er echter nog veel meer internationale burgerrestaurants die ik persoonlijk graag naar Nederland zou zien komen. Ik heb er -bij wijze van ode aan Five Guys- vijf voor je uitgekozen!

Lees verder…

Dit zijn de 4 beste burgerkookboeken van dit moment

beste hamburger kookboeken

De meeste recepten op Vrijdag Burgerdag bedenk ik zelf, maar ik zal nooit ontkennen dat ik mijn inspiratie ook regelmatig uit kookboeken haal. Daarbij gaat het soms om complete recepten voor burgers, maar vaak ook om technieken, sauzen, toppings en andere inspiratie. Zonder kookboeken was ik nooit de burgerbakker geweest die ik ben. In mijn kast staan er inmiddels een stuk of tien. De 4 beste hamburger kookboeken heb ik voor je uitgezocht.

Lees verder…

De 8 beste Sinterklaascadeaus voor burgerliefhebbers

Gift Guide

Na het succes van vorig jaar heb ik ook dit jaar de tofste cadeautips verzameld voor burgerliefhebbers: de officiële Vrijdag Burgerdag Gift Guide 2016! Van handige tools en toffe kookboeken tot grappige burgergoodies! Welke geef -of vraag- jij voor Sinterklaas?

Lees verder…

Wil je een professionele burgerbakker worden? Volg deze gratis online cursus!

ChefSteps Burgers

Met de recepten en tips op Vrijdag Burgerdag hoop ik dat ik iedereen kan laten zien hoe makkelijk het is om een heerlijke burger te maken. Ik ben zelf ook alles behalve een topkok en vind het gewoon leuk om te koken en te experimenteren in de keuken. Burgers zijn daarvoor perfect, omdat het heel toegankelijk is maar je je toch stap-voor-stap verder kunt ontwikkelen. Van voorgedraaid gehakt naar zelfgemaakt gehakt, van Heinz ketchup naar homemade tomatenketchup en van broodjes van de bakker naar broodjes uit eigen oven.

Lees verder…

8 Sinterklaascadeaus voor burgerliefhebbers

Een burger van Tommi's Burger Joint

December staat weer voor de deur, dus er moeten weer cadeautjes worden gegeven en/of gevraagd. Ben je dol op hamburgers of ken je iemand die dol is op hamburgers, dan kan deze officiële Vrijdag Burgerdag Gift Guide je op weg helpen!

Lees verder…

Dankzij de Burger Lift hoeft je burger nooit meer in zijn eigen sap te liggen

Burger Lift

Een doorgewinterde burgereter kent het wel: je bent een lekkere sappige burger met veel toppings aan het eten en dan druipt er wat op je bord. Niet erg; beter op je bord dan op je kleren, maar het is wel lastig als je vervolgens je burger op je bord wilt leggen. Dan komt die in de troep te liggen en de onderkant van je broodje wordt sompig. Wil je niet. Is irritant. Dus, zoals bij dit soort praktische problemen wel vaker gebeurt, is er een oplossing bedacht: de Burger Lift.

Lees verder…

Oudere Artikelen »