Artikelen in "Deelrecepten" categorie

Recept: Zoetzure komkommer voor op je burger

komkommer

Volgende week publiceer ik een recept waarvoor je zoetzure komkommer nodig hebt. Een heerlijke topping voor op je burger die je supersnel maakt, maar die vervolgens minstens een dag in de koelkast moet staan. Vandaar dat ik het recept nu al deel, dan kun je de komkommer dit weekend maken en vervolgens een weekje in de koelkast laten staan! Het is sowieso een heerlijke topping voor op je burger, dus ook als je de burger die ik volgende week met je deel niet gaat maken, kun je genieten van deze topping!

Lees verder…

Recept: Homemade Chilisaus

chilisaus

Alvast een kleine aankondiging: volgende week komt er een recept online voor een hele lekkere kipburger. Daar gaat onder meer huisgemaakte chilisaus op. Het recept daarvoor geef ik je deze week alvast!

Lees verder…

Recept: Homemade barbecuesaus

Homemade barbecuesaus

De lekkerste sauzen maak je zelf. En als je denkt dat dat heel moeilijk is: dat valt reuze mee. Eerder had ik al een recept voor ketchup voor je. Deze week gaan we barbecuesaus maken. Deze saus maak je in minder dan een half uur en je kunt hem vervolgens weken lang gebruiken op je burger! Ik zou hem maar gewoon maken, want ik het zou zomaar kunnen dat je hem op korte termijn nodig hebt voor een burger…

Lees verder…

Recept: Homemade tomatenketchup

Homemade tomatenketchup

Sommige mensen zijn helemaal dol op tomatenketchup en doen het overal bij. Een tosti, frietjes, een beetje door de tomatensoep en ga zo maar door. Zo’n fan ben ik zelf niet, maar een burger met een flinke hoeveelheid ketchup is eigenlijk altijd goed. Ik gebruik het liefst Heinz (nee, ik word niet gesponsord, het is gewoon de lekkerste ketchup), maar nog lekkerder is om zelf ketchup te maken.

Lees verder…

Recept: Homemade hamburgerbroodjes

Homemade hamburgerbroodjes

Soms zie ik mensen thuis een burger bakken en op een kaiserbroodje leggen. Of op een 10-voor-een-euro-bolletje van Albert Heijn. Moet iedereen natuurlijk zelf weten, maar een goed broodje doet ontzettend veel met de smaak en structuur van je totale burger. Ik gebruik zelf meestal een Italiaanse bol of een witte bol van het Vlaamsch Broodhuys, afhankelijk van het soort burger, maar uiteindelijk bak je de beste hamburgerbroodjes zelf!

Lees verder…