Artikelen in "Receptvideo's" categorie

Zo maak je de perfecte burger op je barbecue volgens Gordon Ramsay

Niets is ontspannender dan het kijken naar video’s van topchefs die laten zien hoe je een goede burger maakt. Voor mij in ieder geval. En het is vaak nog leerzaam ook. Alles wat ik weet over een goede burger, heb ik ook maar gewoon geleerd van professionals…

Lees verder…

Eet jij één van deze burgers met Kerst?

Over een week is het geen Vrijdag Burgerdag maar Eerste Kerstdag. En het is dan ook niet onlogisch om die vrijdag geen burger te eten (op een burgertje van het gourmetstel na), maar het kán wel, als je dat wilt. In deze video van Food, People, Places komen in drie minuten maar liefst zeven burgers langs die je met Kerst zou kunnen maken.

Lees verder…

Peanut Butter & Jelly Burger: durf jij hem uit te proberen?

Een burger met pindakaas en aardbeienjam. Dat klinkt als je het voor het eerst hoort niet echt heel smakelijk, maar als je er over nadenkt, is het helemaal niet zo’n gek idee. Satésaus of een zoete chutney zijn immers helemaal geen gekke toppings op een burger en pindakaas en aardbeienjam komen daar qua smaak redelijk bij in de buurt.

Lees verder…

Burgerbakvideo: DJ BBQ’s The Ultimate Spicy Burger

The Ultimate Spicy Burger van DJ BBQ

De weersvoorspellingen voor komende week zijn fantastisch. Zondag kan het maar liefst 17 graden worden! Zo’n lekker weer dat je zelfs je barbecue aan zou kunnen steken. Niet direct om uitgebreid buiten te zitten en te barbecuen (het wordt vroeg donker en koelt dan snel af), maar je kunt hem wel gebruiken om een burger op te bakken. En omdat het zo’n lekker weer wordt, mag dat voor deze ene keer ook best op zondag.

Lees verder…