Over Vrijdag Burgerdag

Burgers. Op vrijdag. Want burgers zijn lekker, helemaal als het weekend voor de deur staat. Vrijdag Burgerdag is een foodblog daarover. Met een man als auteur (da’s vrij uniek in foodblogland, schijnt).

Het idee is simpel: alleen op vrijdag plaats ik op deze site artikelen. Recepten, recensies, tips. Als het maar over burgers gaat. Vrijdag Burgerdag is natuurlijk ook gewoon bereikbaar op zaterdag tot en met donderdag. Maar dan wordt er niks nieuws geplaatst. Daarvoor moet je wachten tot vrijdag is.

En wie ik ben? Ik ben Elger. Ik ben 31 en ik kom uit Utrecht. En de afgelopen jaren heb ik een ontzettende liefde voor burgers ontwikkeld. Meer over mij kun je vinden op Elger.fm. Wil je contact met me opnemen, dan kun je dit handige formulier gebruiken.

Vrijdag Burgerdag is overigens meer dan deze website. We zitten ook op “de socials”:

  • Twitter: Als je niets wilt missen van Vrijdag Burgerdag, dan is Twitter de place to be. Ik deel daar ook links naar goede artikelen over burgers die op andere plekken zijn verschenen.
  • Facebook: Like Vrijdag Burgerdag en met een beetje geluk verschijnen er op vrijdag burgers tussen de baby- en vakantiefoto’s van je vrienden.
  • Foursquare: Bij alle burgerlocaties die ik bezoek, laat ik een tip achter. Die vind je terug op Foursquare. Tevens vind je er handige lijsten waar je je op kan abonneren, bijvoorbeeld die met Burgers in Nederland.

Op Vrijdag Burgerdag vind je banners, maar de site bevat ook advertenties in andere vormen. Ik heb een pagina gemaakt om uit te leggen hoe, wat en waarom.